Ben jij een vrijwilliger op Heijplaat?

Home » Heijplaat Nieuws » Wijkraad Heijplaat » Ben jij een vrijwilliger op Heijplaat?

Leestijd: < 1 minuut
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 23 maart 2024, 16:07

Komt dat mooi uit, de wijkraad Heijplaat organiseert op zaterdag 14 september een 2,5 uur durende boottocht vanaf Heijplaat met een hapje en een drankje.
We gaan in de namiddag varen met partyboot de “De Brandaris” om na 2.5 uur weer terug te keren naar ons aller Heijplaat.
Wijkraad Heijplaat vind het belangrijk dat er op Heijplaat vrijwilligers zijn, en willen met deze boottocht iedere vrijwilliger bedanken voor hun werk en oproepen om 14 september met ons mee te varen.
Ook willen wij toekomstige vrijwilligers laten zien dat vrijwilligers werk “loont” zowel maatschappelijke, in de zin van, iets voor Heijplaters te kunnen doen, en om je zelf te ontplooien.
Wij vragen alle besturen van verenigingen om in jullie planningen rekening te houden met de boottocht. En de vraag een lijst te maken met hoeveel mensen van je vereniging er met ons meegaan. De lijst wordt door ons bij jullie opgehaald dus je hoeft niets op te sturen.

Van links naar rechts: Jeffrey Kruis (voorzitter), Mariska van Oostveen, Stefano Clarijs, Lysandra Thomas (voormalig wijkraadslid) en Jo Dohmen.

Geef een reactie