Over ons

Home » Over ons

 

heijplaat online nieuwe logoHeijplaat Online (HO) is het nieuws-, informatie- en actualiteitenkanaal voor Heijplaat (een wijk in het Rotterdamse stadsdeel Charlois). Sinds 2012 op Facebook, sinds 2015 via de website en Twitter en tegenwoordig ook via Instagram, SnapChat en TikTok. HO is altijd betrokken bij de wijk. Ze is begaan met de inwoners, trots op haar historie en de rol die ze heeft in onze wijk.

HO is bereikbaar en toegankelijk, is op de hoogte en zit in de haarvaten van de wijk met haar contacten. Dat onderscheidt haar van andere kanalen. Ze houdt de boel ook in de gaten, doet verslag, stelt zaken aan de kaak en is kritisch. Dat is wat mensen in de wijk van haar verwachten: onafhankelijke journalistiek en betrouwbare informatievoorziening. Ze staat midden in de samenleving. Ze is daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via haar mediakanalen wil ze altijd en overal in contact zijn met haar publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en partners in de wijk. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe ze te werk gaat.

Contact opnemen met Heijplaat Online

Wil je graag in contact komen met HO? Dat kan!

Nieuwstip

Voor nieuwstips of persberichten kun je contact opnemen met HO via info@heijplaatonline.com. Je kunt je nieuwstip met foto of filmpje ook naar haar WhatsAppen: +316 Door contact op te nemen met HO, geef je HO toestemming om de door jou ingestuurde gegevens te verwerken. Meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens en rechten, vind je in ons privacystatement.

Geef een reactie