Vier december met de buren

Home » Heijplaat Nieuws » Overig nieuws » Vier december met de buren

Leestijd: < 1 minuut
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 16 november 2023, 12:53

Geld voor een straatfeestje, een kerstboom en een feestpakketje. Opzoomer Mee heeft 3 decemberaanbiedingen voor Rotterdamse straten.

Feest in de straat
Alle kinderen in de straat hun schoentje laten zetten, een sfeervol decemberfeest rond een knapperende vuurkorf, een winterbarbecue met glühwein, oliebollen happen met de buren… Opzoomer Mee steunt uw straatactiviteit(en) met maximaal 175 euro. Kijk voor leuke ideeën op www.opzoomermee.nl/december.

Kerstboom van 5 meter (op = op)
Begin december komen er weer 500 prachtige dennenbomen van 5 meter aan in Rotterdam. Wilt u ook zo’n mooie Opzoomer-kerstboom in de straat? Aanvragen kan tot uiterlijk dinsdag 28 november. De gemeente plaatst de kerstboom op 6 december.

Feestpakketje
Opzoomer Mee zou Opzoomer Mee niet zijn zonder kers op de taart. Elke straat kan op 7 en 8 december met een afhaalkaart een feestpakketje ophalen bij Opzoomer Mee. Bij zo’n bezoekje hoort natuurlijk warme chocomelk en wat lekkers. Bovendien maakt u kans op een cadeaukaart om uw straatfeest nog feestelijker te maken.

Let op: de maximale bijdrage voor een buurtactiviteit in december is 175 euro. Wilt u ook een kerstboom voor de straat? Dan is deze bijdrage 100 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Opzoomer Mee.

Geef een reactie