Opening Gymzaal Karimunstraat


Leestijd: < 1 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 11 september 2022, 15:54

De nieuwe gymzaal in Heijplaat is woensdag 9 maart officieel in gebruik genomen. Burgemeester Aboutaleb verrichte de officiële opening, maar vertrok al snel tijdens de demo uitvoering. Het officiële moment was, door de eerdere coronaregels, helaas alleen voor genodigden, maar tussen 15.30 en 17.00 uur konden geïnteresseerden de gymzaal zelf ontdekken. Althans dit werd zo gecommuniceerd door de gemeente Rotterdam. Dit tijdstip viel namelijk samen met de kleutergym die van 15.30 – 16.30 uur duurde, waardoor het verkennen van de zaal  zijn beperkingen had. Ook was niemand van het sportbedrijf Rotterdam na de officiële opening achtergebleven om de geïnteresseerden te woord te staan. Een gemiste kans in mijn optiek.

De nieuwe gymzaal ziet er prachtig uit. Het is een energie opwekkende en onderhoudsvriendelijke gebouw. Het is een gebouw met een houten, demontabele constructie. Het gebouw bestaat uit een entreegebied dat  als bijeenkomstenruimte kan fungeren, de zaal van 364 m², twee toiletten, twee kleedruimtes, één kleedruimte voor de instructeur/instructrice en twaalf douches.

De komende jaren kunnen de Heijplaters weer gebruik maken van een gymzaal die naar de huidige standaarden up-to-date is.

Ben je geïnteresseerd in het huren van de Gymzaal Karimunstraat, dan kan je contact opnemen met het sportbedrijf Rotterdam via 010-8080880 of per mail via info@sportbedrijfrotterdam.nl

Locatie gymzaal Karimunstraat:
Karimunstraat 50
3089 SM Rotterdam

Video: Meerbouw BV

Geef een reactie