Nieuwsbrief aanleggen Parkeerplaatsen STC-KNRM

Home » Heijplaat Nieuws » Overig nieuws » Nieuwsbrief aanleggen Parkeerplaatsen STC-KNRM

Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 18 augustus 2022, 13:13

Geachte bewoner,

Vanaf maandag 22 augustus gaat er gestart worden met het aanleggen van extra parkeerplaatsen op het terrein van STC-KNRM. De parkeerplaatsen zijn voor de cursisten en medewerkers van STC- KNRM met als doel de parkeerdruk in de omgeving te beperken.

Na de herinrichting zijn er ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

In verband met de aanleg van de parkeerplaatsen kan STC-KNRM tijdelijk geen gebruik maken van het volledige parkeer terrein en zal de parkeerdruk in de omgeving tijdelijk hoger zijn. STC-KNRM zal haar cursisten en medewerkers verzoeken zoveel mogelijk op de Eemhavenweg en niet in het “Nieuwe dorp” te parkeren. Volledig te voorkomen is dat echter niet.

De werkzaamheden zullen in 3 fases worden uitgevoerd en in totaal circa 6 a 7 weken duren.

De parallelweg aan de Heysekade zal gedurende de werkzaamheden als leveranciersroute worden gebruikt. Dit omdat de ingang aan de zijde van de Quarantaineweg is afgesloten.

Wandelen over het terrein is gedurende de werkzaamheden niet mogelijk / toegestaan.

De werkzaamheden worden begeleid door Cees Pap. Mochten er gedurende de werkzaamheden vragen zijn dan kunt u hem benaderen via 06-12797561 of via c.pap@portofrotterdam.com

Van 5 t/m 25 september neemt collega André Riethoff het van Cees Pap over ivm vakantie. U kunt dan Andre bellen 06-51513103 of via a.riethoff@portofrotterdam.com

Met vriendelijke groet,

Arjan Hoefnagels
Gebiedsmanager Port of Rotterdam

Geef een reactie