Logopediepraktijk start op Basisschool Klaver-Heijplaat

Home » Heijplaat Nieuws » Basisschool de Klaver Heijplaat » Logopediepraktijk start op Basisschool Klaver-Heijplaat

Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 6 januari 2024, 11:41

Met ingang van donderdag 16 januari wordt de volgende stap gezet in het realiseren van een Onderwijs+ organisatie op basisschool Klaver-Heijplaat. Na de start van een BSO, oefentherapeut en muziekschool volgt nu de opening van een logopediepraktijk voor kinderen van Heijplaat. Hieronder stelt de logopediste zich voor.

 

 

Ik ben Anna Bugter-van Eijk. Sinds augustus 2010 werkte ik samen met Esther in een vrijgevestigde logopediepraktijk te Kralingen. In maart 2011 zijn wij als zelfstandig logopedisten in de vorm van een maatschap begonnen in de gemeente Albrandswaard. Tegenwoordig hebben wij meerdere locaties. Naast Rhoon zijn wij ook gevestigd in Pendrecht (Slinge) en vanaf januari 2020 dus ook op Heijplaat!

 

Tijdens mijn stages in verschillende instellingen heb ik veel ervaring opgedaan met logopedische problematiek op alle gebieden. Zo heb ik kinderen, jongeren en volwassenen behandeld die als gevolg van een ziekte, ongeval of aandoening te maken hebben gekregen met beperkingen in hun communicatief functioneren. Deze beperkingen kunnen zich uiten in de spraak, taal en/of stem. Inmiddels ben ik zelf ook moeder van een zoon en een dochter, dit heeft een positieve invloed op de omgang met de kinderen en ouders in de praktijk.

Specialismes en nascholingen:  

       OMFT (afwijkend mondgedrag en slikken)

       Eet- en drinkstoornissen bij kinderen 

       Preverbaal logopedist

       Logopedie en Downsyndroom

       Communicatieve Taaltherapie

       Aan de slag met Woordenschat

       Taal

       Articulatie

De afwisseling van de diverse werkgebieden en doelgroepen (baby’s, kinderen en volwassenen) vind ik erg leerzaam. Het werken met kinderen ervaar ik als ongedwongen, spontaan en gezellig. Variatie en creativiteit in de behandelingen is hierbij belangrijk en vraagt om de nodige flexibiliteit. Ik vind het fijn als kinderen met plezier naar logopedie komen en het niet zien als moeten. Als een kind plezier heeft, heb ik dat ook. Ik benader kinderen op een losse wijze, maar wel consequent. Naar mijn mening wordt op die manier het meeste bereikt.

Het geeft mij voldoening om zowel kinderen als volwassenen te helpen en een positieve bijdrage te kunnen leveren in hun leven. Ik geniet dan ook elke dag van mijn werk als logopediste!

Met vriendelijke groet,

 

 

Anna Bugter-van Eijk

Praktijkhoudster/ Logopedist

Logopedie Rhoon-Slinge

 

 

Hoofdlocatie Slinge Paramedisch Centrum de Beweging  Baarlandhof 21 | 3086 EA Rotterdam | 06-44023111

 

Nevenlocatie Slinge De Koppeling

Herkingenstraat 80 | 3086 BJ Rotterdam | 06-44023111

 

Hoofdlocatie Rhoon

Julianastraat 41C | 3161 AJ Rhoon | 06-44023111

 

Nevenlocatie Gezondheidscentrum Het Koetshuis  Rijsdijk 15B | 3161 HK Rhoon | 06-44023111

 

Geef een reactie