Horecagebiedsplan voor Heijplaat

Home Β» Heijplaat Nieuws Β» Overig nieuws Β» Horecagebiedsplan voor Heijplaat

Leestijd: < 1 minuut
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 24 januari 2024, 16:38

πƒπžπ§π€ 𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐦𝐞𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐑𝐞𝐭 π‘π¨π«πžπœπšπ πžπ›π’πžππ¬π©π₯𝐚𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 π‚π‘πšπ«π₯𝐨𝐒𝐬 𝐞𝐧 π‡πžπ’π£π©π₯𝐚𝐚𝐭! 🍺🍷

πŸ“… dinsdag 6 februari 2024
⌚ van 19.00 tot 21.00 uur 
πŸ“ Driestart-Wartburg College, Carnissesingel 20

In mei van dit jaar moet het horecagebiedsplan (HGP) voor Charlois en Heijplaat klaar zijn. Bij het schrijven van dit plan is jouw hulp nodig. Jouw inbreng als bewoner, lid van de wijkraad, horecaondernemer of als andere belanghebbende is belangrijk voor het plan. De gemeente nodigt je daarom graag uit voor een bijeenkomst aanstaande dinsdag 6 februari van 19.00 tot 21.00 uur in het Driestart-Wartburg College aan de Carnissesingel nr. 20.

π‡π¨π«πžπœπšπ πžπ›π’πžππ¬π©π₯𝐚𝐧 2024-2027
Bij het schrijven van het Horecagebiedsplan zoeken we naar een goede balans tussen levendigheid van de horeca en een prettig woon- en leefklimaat voor bewoners. Ook wordt er gekeken naar waar nieuwe horeca mogelijk is. Jouw opmerkingen, tips en ideeΓ«n worden op prijs gesteld. Kom en deel je gedachten, wensen en verwachtingen, maar ook de minder prettige ervaringen over de horeca in Heijplaat.

Geef een reactie