Heysekade nieuwsbrief aankondiging start bouw en inloopavond


Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 7 december 2022, 12:15

De bouw van het project Heysekade op Heijplaat gaat van start! Je hebt nog een mogelijkheid op een ruime eengezinswoning in dit plan. Ben jij op zoek naar een nieuwe, energiezuinige en duurzame woning, in een dorpsachtige setting, maar tevens in het midden van de havens en op korte afstand van het Rotterdamse centrum? Dan is dit het moment! Het project Heysekade biedt jou een stijlvolle, doch robuuste en moderne woonruimte aan de kade op Heijplaat.

De laatste beschikbare tussenwoningen hebben een zeer efficiënte indeling vanwege het platte dak en een woonoppervlakte van 133 m2. De woningen hebben een ruime benedenverdieping en beschikken over een grote woonkamer met een open leefkeuken. Via de schuifdeuren kom je in de op het zuiden georiënteerde royale stadstuin. De tuin is voorzien van een houten losstaande berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een grote open ruimte, welke optioneel ingericht kan worden als bijvoorbeeld een kantoor of extra slaapkamer. De verwachting is dat de woningen eind 2023 zullen worden opgeleverd. De tussenwoningen hebben een koopsom van € 455.000,- v.o.n.

Ook erg belangrijk is dat de woningen volledig nul-op-de-meter worden uitgevoerd. Dit betekent dat dit huis net zoveel energie opwekt als het verbruikt en dat levert veel voordelen op! Je bespaart dus veel op je energierekening en daarnaast kun je met deze energiezuinige woning, bij verschillende banken, in aanmerking komen voor een extra hypotheek tot wel €15.000,-. Duurzaamheid loont dus, want niet alleen de woningen zijn hiermee op de toekomst voorbereid, maar ook jij!

Locatie Heijplaat bevindt zich net voorbij de Waalhaven in het midden van het havengebied van Rotterdam en is opgericht als tuindorp met woningen voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Het oorspronkelijke tuindorp werd ontworpen door Architectenbureau H.A.J. en Jan Baanders. Vanaf het begin was het een hechte gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken.

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat. Samen vormen zij het nieuwe dorp. Anno 2022 krijgt het nieuwe dorp al echt vorm. Vanuit het project ‘het verborgen geheim’ zijn al meerdere fasen opgeleverd. Het typische havenkarakter van Heijplaat zie je terug in de openheid van de omgeving, de grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.

Om kennis te maken met dit bijzondere project wordt er een gezellige inloopavond georganiseerd op donderdag 22 december tussen 16:30 – 18:30 

Je bent welkom in De Huiskamer 2.0. Adres: Heysekade 1, 3089 TE te Rotterdam. 

Het verkoopteam staat op deze avond klaar om je alle details te vertellen. 

Graag willen we je vragen om je aan te melden en hierbij aan te geven met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.

U kunt zich aanmelden op contact@inspirerealestate.nl

Geef een reactie