Abonneer je op Heijplaat Online


Leestijd: < 1 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 15 maart 2022, 11:08

HEIJPLAAT
Home » Heijplaat Nieuws » Overig nieuws » Abonneer je op Heijplaat Online

Wist je dat je je kan inschrijven om de berichten van Heijplaat Online te volgen? En waarom zou je dat willen? Soms gebeurt het dat je berichten van HO niet op je tijdlijn van Facebook, Instagram en Twitter te zien krijgt door de algoritmes die de sociale media gebruiken. En daardoor kan je belangrijke informatie van HO missen. Om geen enkel bericht te missen, kan je je abonneren op Heijplaat Online. Dit betekent dat je elk nieuw bericht per e-mail ontvangt. Handig toch!

Wil je hier gebruik van maken, vul dan je e-mailadres onderstaand in en druk op abonneren. Je ontvangt dan een e-mail waarin je het volgen van HO moet bevestigen. Door het e-mail abonnement te bevestigen, activeer je de e-mailnotificatie van nieuwe berichten.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”true” button_on_newline=”true” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”2″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven.”]

Geef een antwoord Reactie annuleren