Aanleveren informatie om te delen op Heijplaat Online

Vanaf 2024 voert Heijplaat Online een verandering door in het delen van informatie.

Waar ik voorheen zelf alle socials afstruinde voor informatie, ga ik daar in 2024 mee stoppen. Het kost me gewoonweg te veel tijd. Veel mensen hebben niet in de gaten dat op de fb groep na, waar ik Godzijdank een enorme steun heb aan een beheerder, Heijplaat Online gerund wordt door 1 persoon.

Ook als er alleen een papieren versie in de brievenbus verschijnt dan scan ik deze (informatie)folder niet meer in. De papieren versie is vaak verfomfaaid, bij een regenbui is de tekst doorlopen. Niet echt de indruk die je als organisatie online wil achterlaten als een (informatie)folder op deze manier ingescand wordt. Bovendien als er een gedrukte versie is, is er in dit digitale tijdperk ook een digitale versie. Deze kan worden doorgestuurd, zonder dat ik mijn strijkbout uit de kast hoef te halen om folder te fatsoeneren.

Wil je als vereniging, stichting of andere organisatie informatie betreffende een activiteit op Heijplaat of informatie over Heijplaat delen dan dien je dit te zenden naar info@heijplaatonline.com. Wil het sociale media bericht een aantal dagen voor de activiteit herhaald hebben in de stories, geef dit dan in de e-mail aan. Gebruik maken van HO is gratis, zolang het een activiteit op Heijplaat of informatie over Heijplaat betreft.

Heijplaat Online is te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok, X en WhatsApp Channels.

De website en socials hebben samen tussen de 55.000 – 60.000 bezoekers en ruim 120.000 weergaven op jaarbasis. Dat betekent dat een gemiddeld bericht dat door HO zelf op de website en socials geplaatst wordt tussen de 900 – 1100 weergaven krijgt.

Een gemiddeld bericht dat door verenigingen, stichtingen en andere organisaties zelf in de Heijplaat Online Facebook groep geplaatst wordt, heeft tussen de 400 – 500 weergaven.

Het is aan jullie als vereniging, stichting of andere organisatie om te beoordelen of dat je het verdubbelen van het bereik de moeite waard vindt voor je evenement, folder, informatie etc.

Als vrijwilligers zelf zijnde en de beperkte tijd die je als vrijwilliger heb, hoop ik op het begrip van de verenigingen, stichtingen en andere organisaties.

Geef een reactie