Zeekadetkorps Rotterdam NLdoet 12 maart 2016

NL Doet
Home » Heijplaat Nieuws » Zeekadetkorps Rotterdam » Zeekadetkorps Rotterdam NLdoet 12 maart 2016

Leestijd: < 1 minuut
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 6 oktober 2023, 13:22

Opknappen korpsschip Betelgeuze, aanbouw botenloods

Omschrijving

Realiseren uitbreiding botenbergplaats voor de open zeilboten voor onze leden. Hiervoor moet bouwmateriaal (hout, staal, golfplaat) aangeschaft worden. Tevens willen we de botenbergplaats verven. Aansluitend willen wij de stalen reling van het begeleidingsvaartuig vervangen. De spiegel van het achterschip van de Betelgeuze, de scheepsschoorsteen en de dekkranen moeten geverfd worden. Hiervoor moet menie, lak, etc. aangeschaft worden. De keuken van het schip (Kombuis) is eveneens dringend toe aan een grondige onderhoudsbeurt zodat de maaltijden hygiënisch bereid kunnen worden.

Eindresultaat

Met de geslaagde werkzaamheden kunnen we weer een lange tijd leuke activiteiten met de jeugdleden doen. Ook bereiken wij hiermee dat de open zeilboten beschermd opgeslagen kunnen worden voor weersinvloeden.

Locatie

Directiekade 32  LOODSBOOT; 3089 JA Rotterdam

Bijzonderheden

De werkzaamheden vinden plaats op en rondom ons eigen korpsschip Betelgeuze. Deze ligt afgemeerd tegenover het Dokkaffee aan de Directiekade no. 32 op Rotterdam-Heijplaat. Wij zijn ook bereikbaar met de Aqualiner, halte Heijplaat-RDM.

Wanneer

Zaterdag 12 maart Nog 12 klussers nodig Van 9:00 tot 17:00 uur Klus vindt buiten plaats Klus vindt binnen plaats Aanmelden voor deze klus

Contactgegevens klusaanbieder

Zeekadetkorps Rotterdam Contactpersoon: mevrouw R.A.B.E.C.C.A. van Rijst rabecca@chello.nl Telefoon: 0181614884