wijkpunt van Rechtstreex op Heijplaat

Heijplaat Online 28 juli 2016 %the_time()%
Laatste update: 28 juli 2016, 11:37 uur

HEIJPLAAT –

Hallo buren,

Een paar weken geleden vroeg ik jullie mening over een eventueel wijkpunt van Rechtstreex op Heijplaat. Na jullie input ben ik gaan praten met Hotspot Hutspot en ik kan met hen gaan samenwerken. Dat betekent dat ik zeer binnenkort een wijkpunt op Heijplaat ga openen 😊 Voordat ik kan starten heb ik wel flink wat aanmeldingen voor mijn wekelijkse nieuwsbrief nodig. Heb je interesse in verse groenten en fruit rechtstreeks van een boer uit de omgeving tegen een eerlijke prijs? Meld je dan aan, in de flyer staat uitgelegd hoe. Hopelijk snel tot ziens 😊
Voor wie geen idee heeft wat Rechtstreex doet: via de website kun je (zonder abonnement) wekelijks groenten, fruit en ander lokaal lekkers bestellen. Jouw bestelling wordt dan bij mijn wijkpunt bij Hotspot Hutspot afgeleverd, daar kun je straks iedere vrijdag je boodschappen dan ophalen. Kijk voor meer info op www.rechtstreex.nl

groetjes,
Nina