Uitreiking cheque Rabo ClubSupport 2023 Kinderboerderij de Heij

Home » Heijplaat Nieuws » Kinderboerderij de Heij » Uitreiking cheque Rabo ClubSupport 2023 Kinderboerderij de Heij

Leestijd: < 1 minuut
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 11 oktober 2023, 10:17

De stemmen voor de Rabo ClubSupport 2023 zijn geteld. Vandaag heeft de Rabobank bekend gemaakt hoeveel steun kinderboerderij de Heij dit jaar krijgt.

Na de zomer startte de stemperiode voor de Rabo ClubSupport 2023. Leden van de Rabobank konden in die periode stemmen op drie verenigingen of stichtingen uit hun buurt. Vandaag is bekend geworden welk bedrag de kinderboerderij ontvangt.

De kinderboerderij kreeg 65 stemmen wat goed is voor 870,18 euro. Dit betekende dat kinderboerderij de Heij in de top 20 terechtgekomen is in Rotterdam. Een mooie prestatie voor een eerste deelname aan deze ClubSupport actie. Het bestuur van de kinderboerderij is iedereen die een stem heeft uitgebracht enorm dankbaar.

De verenigingen en stichtingen die mee hebben gedaan hebben allemaal een doel aangegeven voor het geld. Het doel van de kinderboerderij is een mooie én duurzame natuurspeeltuin aanleggen voor alle kinderen uit de buurt om te klimmen, ravotten en vies te worden terwijl ze worden omringd door de diertjes en natuur. En gewoon lekker onbezorgd kind kunnen zijn.

Vanaf 13 oktober zijn de resultaten van overige verenigingen en stichtingen in de regio te bekijken op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Geef een reactie