Heijplaat Haunted Happenings 2de editie


Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 31 oktober 2023, 14:19

De organisatie van de 2de editie Heijplaat Haunted Happenings kijkt terug op een voor ons en hopelijk ook voor jullie gruwelijk geslaagde Halloween avond.

Dit jaar moesten de kinderen zich aanmelden, zodat de snoepadressen zouden weten op hoeveel kindertjes ze konden rekenen. Toen we even voor 18:45 uur aan kwamen lopen bij de speeltuin aan de Streefkerkstraat, waren er wederom weer vele mensen op onze Halloween viering afgekomen. Vanuit de wijk, maar ook waren er weer mensen uit de Wielewaal, Pendrecht, Zuidwijk, Rhoon en verdere omgeving aanwezig. Er hadden zich 224 kinderen aangemeld, maar bij het starten van de groepen zag de organisatie nog tientallen kinderen meelopen die zich niet aangemeld hadden. We hopen dat de snoepadressen hierdoor geen nee hebben hoeven te verkopen aan de aangemelde trick or treaters.

Dit jaar was per mail de route en het tijdstip tijdstip van vertrek gezonden, zodat de start gestroomlijnder zou verlopen. Gelukkig ging dat dit jaar veel gemakkelijker.

Hierbij wil ik de snoepadressen bedanken voor hun bijdrage aan de route, zonder jullie zou de hele snoeptocht niet mogelijk zijn. Met de hoeveelheid kinderen die langs de deuren komt, is het geen klein bedrag dat jullie bijdragen aan deze geweldige avond.

Ook dit jaar een enorm grote shout out naar Samantha en Danny. Zonder hen was ook het deze keer niet gelukt.

Verder wil ik Tanja, Ashish, Diana, Mary, Fay, juf Petra, Armando, Sherwin, Bella en vrienden van deze toppers bedanken voor alle hulp. En Robin voor de hulp met het afbreken en opruimen van de tenten.

Daarnaast wil ik de Gemeente Rotterdam OpzoomerMee, CCH voor de stroom en ILS enorm bedanken, want zonder hen zou het niet gelukt zijn.

En tot slot willen we alle kinderen en ouders die zijn gaan trick-or-treaten bedanken. We zien jullie graag volgend jaar terug in een nieuwe editie van Heijplaat Haunted Happenings.

Hieronder een doorloop met het spookkasteel versie jongere kinderen. Is er beeldmateriaal van de oudere kinderen/volwassenen dan ontvangen we die graag op halloween@heijplaatonline.com. Helaas waren we zelf te druk aan het spoken en griezelen om te kunnen filmen.

Heb je zin om mee te doen volgend jaar, mee helpen met voorbereiding, bouwen van een versie spookhuis, griezelen op de avond zelf het maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten.

Geef een reactie