Heb jij stalen zenuwen?

Home » Heijplaat Nieuws » Heijplaat Haunted Happenings » Heb jij stalen zenuwen?

Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 11 oktober 2023, 10:18

Griezelen, gruwelen, huiveren, rillen…
Kriebelen, krassen, rennen, gillen…
Durf jij het aan…
Om op 28 oktober de trick-or-treat route langs te gaan???

Trick-or-Treat

Op zaterdag 28 oktober om 19:00 uur is het zover, een nieuwe editie van Heijplaat Haunted Happenings! Heijplaat wordt weer omgetoverd tot een decor waar griezelgespuis zich thuis voelt.

Aanmeldformulier

Om de start van de trick-or-treat route vlotter en gestroomlijnder te laten verlopen, maken we gebruik van een aanmeldformulier. Daarnaast geeft het vooraf aanmelden ook een indicatie voor de deelnemende snoepadressen op hoeveel kinderen ze kunnen rekenen.

Groepen

De trick-or-treat route zal in groepen worden gelopen en een groep zal uit ongeveer 10 kinderen bestaan. Je kan per kind aanmelden of als je al een aantal groepsleden bij elkaar heb, kan je ook per groep aanmelden via onderstaand formulier. Geen nood aan de man als jouw groep minder dan 10 kinderen heeft. Meld je dan toch gewoon aan. Indien later een groepslid toegevoegd wil worden aan jouw groep dan kan dat heel makkelijk door dezelfde groepsnaam te gebruiken. Er geldt officieel geen minimum leeftijd. Dat betekent dat iedereen welkom is tijdens de trick-or-treat tocht. Reken maar dat er een hoop enge dingen zullen zijn. Veel bloed, griezelige figuren en schrikmomenten.

Bij verdere vragen check de Facebookpagina Heijplaat Haunted Happenings of stuur een email naar halloween@heijplaatonline.com.

Heb jij stalen zenuwen? Dan is dit écht iets voor jou! Meld je aan in het onderstaande formulier. Beleef met elkaar een bijzondere avond vol met griezelige gebeurtenissen.

Gegegevens Deelnemer

Geef een reactie