Evenementenvergunning Harbour Run 2018


Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 8 maart 2022, 13:15

De Burgemeester van Rotterdam heeft op 15 december 2017 een verzoek ontvangen van Sport Vibes B.V om een evenement te mogen organiseren bij de RDM Campus, Scheepsbouwweg en een parcours door de Waalhaven en Heijplaat in Rotterdam. De Burgemeester van Rotterdam heeft op 14 augustus 2018 besloten de vergunning te verlenen.

Bijzonderheden

De evenementenvergunning wordt afgegeven voor zondag 7 oktober 2018 van tien uur ‘s morgens tot acht uur ‘s avonds. Het maximum aantal deelnemers aan de Harbour Run is 6.000 personen. De Harbour Run wordt gehouden bij de RDM Campus, Scheepsbouwweg en een parcours door de Waalhaven en Heijplaat in Rotterdam. De opbouw voor dit evenement vindt plaats op woensdag 3 oktober en donderdag 4 oktober van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Op vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober van acht uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. En op zondag 7 oktober van zeven uur ’s ochtends tot tien uur ’s ochtends. De afbouw van dit evenement vindt plaats op zondag 7 oktober van acht uur ’s avonds tot elf uur ’s avonds en op maandag 8 oktober van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds.

Inzage beschikking

De openbare en geanonimiseerde beschikking vindt u als bijlage bij deze kennisgeving.

Bezwaarmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij: Het college van Burgermeester en Wethouders t.a.v. de Algemene Bezwaarschriftencommissie Postbus 1011 3000 BA Rotterdam Faxnummer van de Algemene Bezwaarschriftencommissie: (010) 267 63 00. In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan: – uw naam, adres en handtekening; – uw telefoonnummer zodat contact met u opgenomen kan worden om samen met u te bespreken wat de beste aanpak van uw bezwaarschrift is; – de datum waarop u bezwaar maakt; – een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; – de reden(en) van uw bezwaar. U moet een kopie van het besluit mee sturen. U kunt uw bezwaarschrift ook via internet indienen via het webformulier, maar u heeft daarvoor wel een DigiD-code, of als bedrijf een E-herkenning, nodig. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl, respectievelijk www.eherkenning.nl.