Een mooi begin voor de buitenactiviteiten van dit seizoen: Wipe Out Heijplaat

Home » Heijplaat Nieuws » Overig nieuws » Een mooi begin voor de buitenactiviteiten van dit seizoen: Wipe Out Heijplaat

Leestijd: 2 minuten
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 10 april 2023, 22:57

Gisteren is voor kinderen, jongeren en volwassenen uit Heijplaat en omgeving een spectaculair begin van het seizoen van buitenactiviteiten georganiseerd. Voor veel van de 55 deelnemers was de Wipe-Out baan het hoogtepunt van hun lange Paasweekend.

Van 11:00 tot 16.00 uur was het grasveld naast kinderboerderij de Heij omgetoverd tot één groot speelparadijs met een springkasteel, Wipe-Out parcours, het nabijgelegen pannaveld en de nabijgelegen speeltuin. Daarnaast konden kinderen tot 10 jaar om 12 uur op de kinderboerderij paaseieren zoeken.

De reacties tijdens en na de dag waren overweldigend positief: “Het plezier en pret straalde van de kinderen af toen ik even kwam kijken!”, “Mogen we nog één laatste rondje?” en “Organiseert u dit volgend jaar weer?”.

De organisatie wil de deelnemers bedanken voor hun deelname, de toeschouwers voor de gezelligheid, de gemeente Rotterdam voor de subsidie, restaurant Courzand voor de sponsoring van de cadeaubon, kinderboerderij de Heij en sv RDM voor de samenwerking en uiteraard attractieverhuur de Toren voor het helpen opbouwen en begeleiden van het parcours.

Daarnaast wil ik een speciale shoutout geven geven aan Samantha, Tanja, Rinus, Diana en Sjaan, want zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest.

Ook wil ik degenen bedanken die gebeld zijn en ervoor gezorgd hebben dat we de paddestoel mét snoer mochten lenen van sv RDM.

Tot slot wil ik Danny enorm bedanken voor de extra hulp met het opruimen van het parcours.

Super fijn dat we zo met elkaar er een geslaagde dag van hebben kunnen maken.

Geef een reactie