Gezocht woonruimte i.v.m. stage bij RDM Makerspace

Home » Heijplaat Nieuws » Vraag & aanbod » Gezocht woonruimte i.v.m. stage bij RDM Makerspace

Leestijd: < 1 minuut
Door: Heijplaat Online


Laatste update: 6 oktober 2023, 13:07

HEIJPLAAT –
Mag ik mij even voorstellen, Ik ben Jesse Chrispijn 19 jaar oud, woonachtig in Zeeland momenteel student aan het Hout en Meubel college te Rotterdam. Voor de periode van 29 augustus t/m 11 november 2016 ben ik op zoek naar een woonruimte i.v.m. met stage bij RDM Makerspace gevestigd op de Heijplaat. Ik ben op zoek naar een ruimte waar ik zelfstandig voor mij zelf kan zorgen. Vanwege het feit dat ik geen rijbewijs heb ben ik afhankelijk van het openbaar vervoer. Tevens rook en drink ik niet daarnaast houd ik mijn kamer altijd netjes op orde. Indien u voor mij een ruimte heeft kunt u mij bereiken onder: Jessegentle@hotmail.nl Tel: 0640047585 Bij voorbaat dank, Jesse Chrispijn.