Thematrekkers

Ook de thematrekkers van de verschillende teams stellen zich graag voor:

karin gerretsen belangenorganisatie wijplaat heijplaat
jan grolleman belangenorganisatie wijplaat heijplaat
rinus groen belangenorganisatie wijplaat heijplaat
jo dohmen belangenorganisatie wijplaat heijplaat
 
 
 
 
Karin Gerretsen
thematrekker Verbinding
Hallo, ik ben Karin. Ik woon sinds 2016 op Heijplaat. Ik ben lang werkzaam geweest in als opbouwwerker in Rotterdam en ik weet hoe belangrijk het is om je buurt te kennen en om iets te doen voor de plek waar je woont. Verbinding tussen mensen, organisaties en bedrijven is een thema wat mij erg aanspreekt. Hier wil ik graag mijn bijdragen aan leveren door te helpen met het organiseren van activiteiten, verbindingen te leggen tussen mensen en ook door met mensen in gesprek te gaan.
Jan Grolleman
thematrekker Buitenruimte
Ik ben beeldend kunstenaar/ontwerper en woon sinds het  voorjaar van 2018 op Heijplaat. Ons dorp is niet geïsoleerd van haar omgeving. Groot-Heijplaat, inclusief RDM-terrein, de havens en het Quarantaineterrein, mag gerekend worden tot de buitenruimte waar zowel bewoner als gebruiker van profiteren. Door in gesprek te gaan met de verschillende partijen denk ik een bijdrage te kunnen leveren aan een leefbaar en werkbaar Heijplaat. Immers, buiten kom je de ander en het andere tegen.
Rinus Groen
thematrekker Vliegen & Stank
Hoi, mijn naam is Rinus Groen. Ik woon vanaf 1976 op Heijplaat. Sinds 5 jaar ervaar ik veel overlast van vliegen. Ik heb mij op diverse manieren ingezet om hiervoor (h)erkenning van de gemeente Rotterdam te krijgen. In 2019 heb ik mij aangesloten bij Wijplaat omdat we als groep altijd sterker staan als individu. Ik wil graag thematrekker zijn, maar ik kan dit niet alleen: daar heb ik u als medebewoners hard bij nodig. Want samen staan we sterk.
Jo Dohmen
thematrekker Schoon, Heel en Veilig
Hallo, mijn naam is Jo Dohmen. Ik ben elektromonteur en woon ondanks een time-out van 17 jaar nu 35 jaar op Heijplaat.  Ik heb me in het verenigingsleven altijd ingezet voor het wel en wee van Heijplaat en haar bewoners. Leefbaarheid staat bij mij voor: Schoon, Heel en Veilig. Wonen doe je samen. Een simpele vraag: wat doet U aan Schoon, Heel en Veilig? En nu we toch bezig zijn, wilt u uw aanpak met mij delen of dit thema samen gaan aanpakken?  Ik hoor het graag!
 

Geef een reactie