Algemeen Bestuur

Streven is om het Algemeen Bestuur en de Themagroepen zoveel mogelijk een representatie te zijn van de diversiteit in de wijk qua m/v, leeftijd, oude/nieuwe bewoner, huur/koop en werksituatie e.d.. Alle deelnemers zijn in principe bewoner van Heijplaat.

Het Algemeen Bestuur bestaat uit:

Bibi Weeke
(voorzitter) Bibi woont 3 jaar op Heijplaat. Ze heeft een gezin met 2 kinderen (Coen en Daan). Ze werkt als vloermanager bij Kookpunt. Ze ontmoet graag nieuwe mensen en voelt zich betrokken bij de leefbaarheid van Heijplaat.
Chantal Diepenheim
(penningmeester/
secretaris)
Chantal woont 5 jaar op Heijplaat. Ze voelt zich er welkom en thuis. Ze is getrouwd met Maurice en is zzp-er (als interim manager en bedrijfsadviseur). Ze vindt het vooral belangrijk dat we gehoord worden!
Carina Berwald
(communicatie/
juridische zaken)Carina woont haar hele leven op Heijplaat. Ze is juriste en zeer betrokken bij het dorp, heeft divers vrijwilligerswerk gedaan en is initiatiefneemster en actief beheerder van Heijplaat Online.
Peter Breevoort
(tijdelijk algemeen bestuurslid)
Peter werkt vanaf 2000 op Heijplaat als ondernemer in de culturele sector. Sinds 2010 woont hij er ook samen. Peter is actief geweest in de VWH en is tijdelijk bestuurslid bij de oprichting.