Algemeen Bestuur

Het algemeen bestuur van WIJPLAAT bestaat momenteel uit:


Bibi Weeke
voorzitter

Ik woon inmiddels vijf jaar met mijn gezin op Heijplaat. Ik werk in het centrum van Rotterdam en vind het heerlijk om tot rust te komen. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en voel me betrokken bij de leefbaarheid van ons dorp.


Chantal Diepenheim
penningmeester

Ik woon zes jaar op Heijplaat en voel me er welkom en thuis. Ik ben getrouwd en werkzaam als zzp-er (interim-manager en bedrijfsadviseur). Ik vind het belangrijk dat we als bewoners gehoord worden en serieus worden genomen.


Annelien van der Plas
secretaris/juridische zaken

Ik woon nu bijna een jaar op Heijplaat in de nieuwe wijk ‘Het verborgen geheim’ samen met mijn man en dochtertje.  Doordeweeks ben ik veel in Den Haag voor mijn werk als jurist bij de Provincie. Door het bestuur bij Heijplaat raak ik graag meer betrokken bij onze mooie wijk. Ik vind het belangrijk om er samen met alle bewoners voor te zorgen dat de wijk nog gezelliger en levendiger wordt.