Bewonersbrief commercial Kanzi appels

Rotterdam, juli 2020

Geachte bewoners,

DPPLR Productions is in voorbereiding voor de opnamen voor een commercial. De commercial wordt grotendeels in Rotterdam opgenomen. Het is een commercial voor Kanzi appels. Er was een locatie gevonden maar daar zijn problemen ontstaan. Er is nu voor de Neptunusstraat op Heijplaat gekozen. Door de problemen op de andere locatie is onze aanvraag voor de draaidag veel te laat ingediend. Aangezien we de straat deels op op de dag willen afzetten is het dus de vraag of we daar alsnog toestemming voor krijgen.

Als er op 22 juli dus geen filmploeg arriveert dan is de toestemming niet verkregen.

Draaidag: woensdag 22 juli 2020

Draaitijden: 07.00- tot 18.00 uur

Op deze tijd is de Neptunusstraat dus deels afgesloten. Zie foto. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon door als we niet draaien. Gelieve geen auto’s te parkeren in dit deel van de straat op de draaidag.

Enorm veel dank voor uw medewerking.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Pepijn Pekelharing 0628452751

Locatie-manager Kanzi