Openingsevenement Culturele Commissie Heijplaat

Culturele Commissie Heijplaat organiseerde vanavond weer een fantastisch Openingsevenement in het thema Western. Om 17:45 uur verzamelde de vele verklede kinderen zich op het Rondoplein bij het Muziekpaviljoen Prinses Beatrix op Heijplaat.

Hiawattha, Lucky Luke, Zilverslang, de Daltons, Klukkluk, Billy the Kid, Winnetou, de Cheriff, Old Shatterhand en vele anderen waren vanavond van de partij. De feestelijke optocht werd begeleid met muziek van muziekvereniging Oud Mathernesse.

De route ging van het Rondoplein, naar de Alwinastraat, waar linksaf geslagen werd op de Heijplaatsstraat. Vervolgens werd er linksaf geslagen richting Vestaplein en ging de stout via de Vestastraat, Alcorstraat naar het Alcorplein. Via de Victorieuxstraat, de Courzandseweg en de Aurorastraat werd er vervolgens rechtsaf de Streefkerkstraat ingeslagen. De stoet vervolgde zijn weg via de Heijsedijk, Rondolaan, Linertonstraat, Streefkerkstraat, Alcorplein, Alcorstraat om vervolgens weer op het Rondoplein uit te komen. Hier aangekomen was het plein versierd en stonden er 10 spelletjes klaar. Ook waren er een aantal pony’s aanwezig. De kinderen kregen na het voltooien van de spelletjes een consumptie.

Erg leuk begin van de evenementen van de Culturele Commissie Heijplaat in 2016!

optocht culturele commissie heijplaat 7

optocht culturele commissie heijplaat 6

optocht culturele commissie heijplaat 5

optocht culturele commissie heijplaat 3

optocht culturele commissie heijplaat 2

optocht culturele commissie heijplaat 1

optocht culturele commissie heijplaat