Preview Het Verborgen Geheim Zaterdag 13 februari 

Omschrijving

Zaterdag 13 februari preview event

Het definitief ontwerp is vastgesteld en dat willen we natuurlijk graag laten zien! Kom om op zaterdag 13 februari tussen 10.00 en 12.00 uur als eerste de woningtypen en plattegronden van fase 1 bekijken in De Huiskamer.
Preview Het Verborgen Geheim 

Zaterdag 13 februari

10.00 – 12.00 uur

De Huiskamer – Heysekade 1, Rotterdam (Heijplaat)
In de eerste fase komen 29 huizen in diverse typen en prijsklassen: kadewoningen, twee-onder-één kapwoningen en eengezinswoningen. Alle woningen worden compleet afgewerkt met keuken en sanitair, uiteraard naar eigen smaak af te stemmen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Het Verborgen Geheim 

Het Verborgen Geheim bestaat uit 170 koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden energieneutraal gebouwd. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam. Qua architectuur passen de huizen straks perfect bij de bouwstijl van de woningen in het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid.
Eind maart 2016 start verkoop fase 1

Fase 1 is momenteel in ontwikkeling en gaat naar verwachting eind maart 2016 in verkoop. In deze fase komen 29 huizen in diverse typen en prijsklassen: kadewoningen, twee-onder-één kapwoningen en eengezinswoningen. Alle woningen worden compleet afgewerkt met keuken en sanitair, uiteraard naar eigen smaak af te stemmen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Baak – Kadewoningen

Pal aan de Heijsehaven komen 8 stoere kadewoningen. Deze ruime en modern ontworpen woningen hebben prachtig uitzicht op het water. De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 165 m2, verdeeld over drie volledige woonlagen en 5 slaapkamers. Van binnen deel je de woning naar eigen wens in. Wil je een ruime woonkeuken of werkruimte beneden en leven op de 1e verdieping? Of ga je voor een meer traditionele indeling? Het kan allemaal. En helemaal bijzonder: je kiest zelf de gevel die het beste bij je past.

Verkoopprijzen vanaf circa € 289.500 v.o.n.
Brug – Twee-onder-een-kapwoningen

Wie gaat wonen in één van de 6 twee-onder-één-kapwoningen in Het Verborgen Geheim, ervaart ware luxe. De rijk gedetailleerde gevels met verschillende kleuren baksteen, maken jouw woning helemaal eigen. Met maar liefst circa 150 m2 woonoppervlakte is er ruimte genoeg om optimaal te genieten. Hier is het heerlijk thuiskomen.

Verkoopprijzen vanaf circa € 292.500 v.o.n.
Mast – Eengezinswoningen

Met een beukmaat van 5,4 meter (de hoekwoningen hebben zelfs een beukmaat van 5,7 meter) zijn de 8 Mast-woningen riant te noemen. De wit gekeimde gevels, de schuine kap met antraciete dakpan en de mooie detaillering in architectuur maken deze woningen echt een plaatje. In het huis geniet je volop van alle ruimte: circa 120 – 125 m2 woonoppervlak, verdeeld over drie woonlagen.

Verkoopprijzen vanaf circa € 214.500 v.o.n.
Kiel – Eengezinswoningen

Deze 7 charmante huizen zijn ideaal voor jonge gezinnen. De woonoppervlakte is circa 110 m2. De woning is standaard voorzien van drie slaapkamers op de eerste verdieping. Heb je meer kamers nodig? Dan biedt de vrij indeelbare zolderruimte uitkomst.

Verkoopprijzen vanaf circa € 189.500 v.o.n.
Koop je een huis in Het Verborgen Geheim, dan heb je minimale maandelijkse energiekosten. Je betaalt namelijk alleen een vast tarief voor de huur van de warmtepomp en zonnepanelen. Deze huursom is altijd lager dan wat je normaal gesproken voor energie betaalt.

Als je wilt, kun je de energiebesparende installaties ook kopen en meefinancieren in je hypotheek. Bij het kopen van een energieneutrale woning kun je tot maximaal € 27.000,00 extra hypotheek krijgen.
Alle 170 huizen in Het Verborgen Geheim zijn volledig energieneutraal. Ook wel ‘nul op de meter’ genoemd. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende stroom op voor zowel de installaties in de woning als alle huishoudelijke apparatuur. Elke woning heeft een eigen warmtepomp met bodemlussen in de grond, die de woning verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Daarnaast zijn de woningen extra energiezuinig dankzij het drievoudig-glas en de warmte terugwinunits die gebruikt worden voor ventilatie en douchewater.